Otthon

2009.09.17. 10:49

A lakberendező is keresi a hűségkártyás elfogadóhelyeket

Zalaegerszeg – Rendszeres olvasóink körében ismert, hogy az egyéves előfizetéssel rendelkezők kedvezményes vásárlásra jogosító hűségkártyát kapnak. A programhoz csatlakozó elfogadóhelyek száma is folyamatosan bővül.

Szalabán Attila

 Dedinszky Gabriella, a D-vonal Lakberendezési Stúdió vezetője két hónapja csatlakozott a programhoz. 


Dedinszky Gabriella lakberendező (balra) Szabó Anitával 

– Tetszett a kezdeményezés. A Zalai Hírlap naponta sok olvasó kezébe kerül, s úgy érzem, így gyorsabban és könnyebben ismertté válik az általam végzett tevékenység, szolgáltatás köre is – indokolta belépését. Vele és egyik ügyfelével, Szabó Anitával a Betti cukrászdában találkoztunk, melynek kialakítása ugyancsak az ő nevéhez fűződik. 

S Anita frissen elkészült, parfümériákat és kozmetikumokat árusító üzletének berendezését is Gabriella tervezte.

– Kicsi üzlet, sok funkcióval, nem biztos, hogy egyedül meg tudtunk volna vele birkózni – mondta Anita, akinek a lakberendező hívta fel a figyelmét a hűségkártyára. 

– Előfizetőként én is rendelkezem vele, most éppen hirdetésfeladáshoz szeretném igénybe venni. Rendszeresen olvasom az elfogadóhelyek listáját, főleg a munkámhoz, szakterületemhez tartozó lakberendezési termékeket árusító üzletekre, például bútor-, lakástextil-, festékboltokra fókuszálok – mondta Gabriella.   

Fazék a konyhába 

Jó, ha ott lapul a pénztárcánkban a hűségkártya, hiszen soha nem lehet tudni, mikor szánjuk rá magunkat vásárlásra.   A megyeszékhelyi Zalaiparker háztartás-felszerelési üzletében (azaz vasedény) Rikliné Magdi a lányával edényeket nézegetett. Nemrég kisebbfajta átalakítást végeztek pákai lakásuk konyhájában, s úgy gondolták, néhány új darabbal felfrissítik a meglévő készletet. 

– Most használjuk fel először a hűségkártyát. Jó dolog, így most olcsóbban jutunk hozzá az edényekhez – mondták a fazekak, lábosok között válogatva. Nem ritka, hogy az üzlet dolgozói kérdezik meg a  vevőket, rendelkeznek-e hűségkártyával. 

– Ha van, miért nem veszik igénybe? – hívják fel a figyelmet a kedvezményes vásárlás lehetőségére. Kámán Attila eladó elmondta, ilyenkor szezonja van a nem kis összeget kóstáló kandallóknak, melyeknél a hűségkártyával járó ötszázalékos engedmény sokat számít. 

Laska István üzletvezető hozzátette, többször előfordult, a vásárló az üzletben vette észre, hogy a kártyája otthon maradt, és hazament érte. Utalt arra is, a hűségkártyával és a zalaiparkeres törzsvásárlói kártyával együttesen rendelkezők kedvezménye még inkább érzékelhető.  Rikliné hűségkártyás vásárló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!