Fűszoknya helyett cifra szűr

2019.01.26. 19:35

Toroczkai: a Mi Hazánk célja az „északi civilizáció” védelmezése

A Mi Hazánk Mozgalom végső célja Magyarország és egész Európa, az „északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése – jelentette ki a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén, szombaton Budapesten.

Toroczkai László hangsúlyozta: ez azt is jelenti, hogy fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni a Kamcsatkától Izlandig terjedő „északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké.

Hozzátette: a Mi Hazánk olyan új politikai erőt jelent, amely egyik nagy tömbbel, sem a Fidesszel, sem a Jobbikot is magában foglaló balliberális tömbbel nem fog össze.

A pártelnök beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy a következő századfordulón már meghaladja a 11 milliárdot a Föld népessége, és a bolygó lakosságának 40 százaléka afrikai lesz. Ez a tömeg pedig el fog indulni az egyre inkább elnéptelenedő Európa felé – fűzte hozzá.

Ebben a helyzetben két nagy csoport fenyegeti Európát. A Macron francia államfő által képviselt bankárrendszer, amelynek érdeke a kevert népességű és így arctalan fogyasztók tömegévé változtatott Európa megvalósítása, valamint az iszlamizáció, a megszületése óta agresszívan terjeszkedő iszlám – sorolta. A Mi Hazánk egyaránt szembehelyezkedik mindkét hódítással: a bankárrendszerrel és az iszlamizációval is – szögezte le Toroczkai László. Úgy fogalmazott:

„A mi hangszerünk nem a vuvuzela, hanem a hegedű, népviseletünk nem a fűszoknya, hanem a cifra szűr, nem sárkunyhókat építünk, hanem katedrálisokat, és nem embert eszünk, hanem töltött káposztát.”

A belpolitikai viszonyokat úgy értékelte, hogy a Fidesz tömbje az urambátyám sógorkomaságra épül, és politikájára jellemző, hogy „Izraelbe viszi az Európai Unió utolsó reménységét jelentő visegrádi együttműködést”. A másik nagy tömböt a kádári nosztalgia által fenntartott MSZP-DK, illetve az a Momentum alkotja, amelynek vezetői havonta kapják az ukázt Macrontól – mondta.

A balliberális tömbhöz tartozik még a „pillangóból hernyóvá változott jobbik, a pártok Hegedűs hadnagya”, amely a magyar történelemben ez idáig példátlan árulást hajtott végre – tette hozzá. A Jobbikra szerinte azért van szükség, hogy a balliberális tömbhöz vezesse a szavazókat. A külföldi pénzügyi körök felismerték, hogy az „élhetetlen momentumos gyerekekre ” nem vevő a magyar társadalom – mondta Toroczkai László.

Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk programjában központi helyet foglal el a nemzettudat megerősítése, illetve a lengyel-magyar összefogásra épülő és Horvátországgal, illetve a Baltikummal megerősítendő kelet-közép-európai tengely megerősítése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában