Járvány

2020.06.01. 15:31

Szijjártó Péter: Donald Tusk leszerepelt

A világjárvány kezelése egyértelműen megmutatta és megmutatja a különbséget a vezetők között.

A Magyar Nemzet egyik vasárnapi cikke kapcsán posztolt a Facebookra Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mint írta: A világjárvány kezelése egyértelműen megmutatta és megmutatja a különbséget a vezetők között. Donald Tusk Európa legnagyobb pártcsaládját vezeti, ami nyilván lehetővé teszi (tette volna) számára, hogy segítsen az európai embereknek az elmúlt hónapokban.

Adódik a kérdés: hány lélegeztetőgépet sikerült Európába hoznia? Milyen intézkedéseket kezdeményezett az európai gazdaság újraindítása érdekében? Hány európai ember hazautazását szervezte meg?

– kérdezte Szijjártó Péter.

Nos, a válasz nyilvánvaló: Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során. Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett. Donald Tusk vezetése alatt az Európai Néppárt folyamatosan távolodik az eredetileg képviselt értékeitől, folyamatosan veszít erejéből és befolyásából. Nem meglepő... – összegezte a külgazdasági és külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában