Bűnügy

2021.02.25. 10:05

Százmillió forintnyi marihuánára bukkantak a pénzügyőrök

Mintegy 44 kilogramm, több mint 100 millió forint feketepiaci értékű marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy röszkei ellenőrzésen – tájékoztatta a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva közölte, a pénzügyőröknek feltűnt egy belépésre jelentkező szerb férfi ideges viselkedése, ezért autója tételes vizsgálat mellett döntöttek.

A pénzügyőrök a jármű alvázán és a hátsó üléssornál átalakítás nyomaira bukkantak. Az ülés alatt, textilszőnyeggel letakarva, 46 csomagban, csaknem 44 kilogramm növényi törmelék – a gyorsteszt szerint marihuána – került elő – tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a több mint 100 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot és a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy az őrizetbe vett 55 éves szerb férfit jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában