tragikus karambol

2019.05.28. 12:23

Súlyos baleset történt Szabolcsban, hárman meghaltak

Négy jármű, egy kisbusz, két kistehergépkocsi és egy nyergesvontató ütközött össze.

Fotó: Sipeki Péter

A balesethez a nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos, valamint a demecseri önkéntes tűzoltók vonultak ki, a műszaki mentést teljes útzár mellett végzik. A kisbuszból több embert kiemeltek a beavatkozók – írja a Szon.hu a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása alapján.

Fotó: Sipeki Péter

A rendelkezésre álló adatok szerint a 4-es számú főút 296. kilométerszelvényében Székelynél, egy tehergépkocsi-szerelvény nekiütközött egy előtte lekanyarodni szándékozó kisbusznak, amely ennek következtében egy személygépkocsinak ütközött 2019. május 28-án 6 óra 10 perckor. A kisbusz utasai közül a baleset következtében hárman meghaltak. A többi hat sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés folyamatban van. Az érintett útszakaszon teljes útlezárásra és emiatt torlódásra kell számítani, a forgalmat mindkét irányból a rendőrök Demecser felé terelik – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Lego gyárba indultak dolgozni

Erről beszél az egész falu, nagyon megrázott mindenkit a szörnyű baleset. Nincsenek szavak erre – reagált a telefonos megkeresésünkre Tóth Sándor, Pátroha polgármestere. Az áldozatok közül ketten pátrohaiak, az egyik pedig nyírkarászi szakember. Mindannyian egy építőbrigád tagjai voltak, akik a LEGO-ba igyekeztek volna dolgozni. – Közvetlen információkkal csak az érintett családok tagjainak szolgáltak, mi nem ismerjük a pontos részleteket. Amiben tud, segít az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában