Ország-világ

2020.10.22. 08:14

Rekordokat dönt Trump arizonai táncának nézettsége. Mutatjuk! (videó)

Rekordokat dönt Donald Trump amerikai elnök arizonai kampányrendezvényén előadott táncának nézettsége az amerikai televíziókban és a közösségi médiában – jelentette az amerikai közszolgálati rádió (NPR) szerdán este.

US President Donald Trump dances at the end of a Make America Great Again rally as he campaigns in Gastonia, North Carolina, October 21, 2020. (Photo by SAUL LOEB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Saul Loeb

Az amerikai elnök hétfőn Arizonában kampányolt, és Tucsonban a rendezvény végén felcsendült a Village People nevű amerikai diszkós banda 1978-as, YMCA című slágere. Donald Trump sokak meglepetésére táncolni kezdett a pódiumon.

Először csak az öklével mutatta a ritmust, tapsolt, integetett, végül táncra perdült.

Egyes kommentátorok szerint üde színfolt volt ez a világjárványtól és gazdasági visszaeséstől szenvedő Egyesült Államokban, ahol éppen a járvány miatt minden idők egyik legkülönösebb választási kampánya folyik.

Trump táncát a TikTok videómegosztón is közzétették, ahol óriási lett a nézettsége.

A táncos videót megosztották Trump munkatársai és családtagjai is. „Imádom!” – írta a Twitteren Trump lánya, Ivanka, aki egyben az elnök egyik tanácsadója is a Fehér Házban.

Egy riporter elárasztotta a közösségi médiumokat azzal a videófelvétellel, ami azt mutatja, hogy Trump kampányának munkatársai – a színfalak mögött – szintén táncra perdültek. „Őrült parti” – írta erre Ivanka Trump a Twitteren.

A Village People nem kifogásolta egykori slágerének felhasználását. Közleményükben leszögezték: „Mint a Village People rajongóinak milliói szerte a világon, az elnök és támogatói is őszintén szeretik a zenénket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában