bűnügy

2018.08.27. 17:07

Ötven kocsit rongált meg egy este alatt a dühöngő férfi

Az eset még tavaly télen történt.

Vádat emelt a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség egy férfi ellen, aki egy éjszaka ötven autót rongált meg 2017 januárjában Budapesten – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, az ittas állapotban lévő férfi a VI. kerületi Dessewffy utcában, Jókai utcában, Lovag utcában és Nagymező utcában parkoló autók oldalát és tetejét karcolta végig egy éles tárggyal. Az egyik autónak a visszapillantó tükrét is letörte.

A rendőrök – akiket egy szemtanú értesített – igazoltatták a férfit, és megállapították, hogy a bűncselekmény előtt marihuánát fogyasztott.

A közlemény szerint a vádlott gépkocsinként jellemzően 50-100 ezer forintos kárt okozott, de volt olyan eset is, hogy a kár meghaladta a 200 ezer forintot. A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség ötven rendbeli rongálás, valamint kábítószer birtoklás vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában