inárcs

2018.07.16. 22:11

Mészárlásra készülhetett a késelő

A családapa 59 milliós tartozást halmozott fel, házukat elárverezték.

Inárcs, 2018. július 11. Bûnügyi helyszínelõ Inárcson egy hivatalnál, ahol ügyintézés közben késsel halálosan megsebesített egy hivatali dolgozót egy férfi 2018. július 11-én reggel. A rendõrök elfogták a bûncselekmény elkövetésével gyanúsított 61 éves helyi lakost. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Kiderült, hogy valóságos mészárlásra készült az a férfi, aki megölte az inárcsi családgondozót, aki éppen neki próbált segíteni. A 44 éves, háromgyerekes anyuka után a gyámügyeseket és a végrehajtót is meg akarta gyilkolni. A támadó legalábbis ezt állította először a nyomozóknak.

Később azonban már változtatott a vallomásán és jogos védelemre hivatkozott. A családapa 59 milliós tartozást halmozott fel, házukat elárverezték és mivel nem találtak új otthont, a gyerekeket ki akarták emelni a családból – hangzott el a tv2 Tények című magazinjában.

Az esetről készült videó-összefoglalót itt tekinthetik meg:

Borítókép: Bűnügyi helyszínelő Inárcson egy hivatalnál, ahol ügyintézés közben késsel halálosan megsebesített egy hivatali dolgozót egy férfi 2018. július 11-én reggel. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában