Ország-világ

2021.02.20. 18:41

Már több mint 200 ezren mondták el a véleményüket a konzultációban

Egyre többen mondják el a véleményüket az újraindításról szóló konzultációban. Szombat reggelig 201 087-en töltötték ki az online kérdőívet – olvasható a kormany.hu oldalon.

A szombaton közzétett tájékoztatás szerint az oltási programmal „új szakaszba léptünk”, és ez lehetővé teszi, hogy elinduljon a párbeszéd az újraindítás lehetőségeiről.

Ez függ a járványügyi helyzettől is, ugyanakkor

az elmúlt hónapok bizonyították, hogy azok a hatékony intézkedések, amelyeket a magyar többsége is támogat. „A konzultáció ebben nyújt segítséget, mindenki véleményére számítunk”

- írták.

A kormany.hu Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának tájékoztatása alapján beszámolt arról is, hogy az oltásra regisztrálók száma is folyamatosan emelkedik. Már 2 millió 265 ezren jelezték, hogy élni szeretnének a lehetőséggel, ami magában foglalja a postai úton visszaküldött és az internetes regisztrációkat is – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A nemzeti konzultációt IDE kattintva töltheti ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában