keresik az elkövetőt

2020.01.15. 21:40

Lövések dördültek az amerikai Nemzeti Gárda egyik támaszpontján

Az első információk szerint nincs sebesült.

Lövések dördültek szerdán az amerikai Nemzeti Gárda egyik támaszpontján Tennessee államban.

A Knoxwille-től mintegy 22 kilométernyire fekvő Alcoa támaszpontját és környékét lezárták. Az első információk szerint a lövöldözésnek nincs sebesültje, és bár a környéket lezárták, a közelben lévő repülőtéren nem szünetel a forgalom.

A megyei seriff hivatalának szóvivője, Travers Hurst arról tájékoztatta az újságírókat, hogy elkövetőt még nem sikerült kézre keríteni.

A rendőrök egyelőre épületenként vizsgálják át a helyszínt, hogy megállapítsák, van-e valahol fegyveres elkövető, illetve történt-e bűncselekmény.

A Knoxwille News Sentinel című helyi lap idézte Shaun Withers őrmestert, az alcoai rendőrség munkatársát, aki elmondta, hogy a támaszponton csakis a biztonsági szolgálat munkatársainak és a rendőröknek van fegyverük.

A helyi rendőrség munkájába bekapcsolódtak a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) munkatársai is.

A Nemzeti Gárda alcoai bázisa kiképző és oktató-nevelő központként szolgál, jelenleg mintegy ezer ember tartózkodik ott. A közelben van egy katonai támaszpont is, de az független a Nemzeti Gárda kampuszától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában