Ország-világ

2020.09.20. 07:51

Letiltotta a Twitter, mert elítélte a pedofíliát

A pedofíliát elítélő bejegyzést tett közzé CJ Pearson konzervatív aktivista a Twiterren, mire a közösségi oldal letiltotta fiókját.

Míg a pedofilok nyugodtan eszmét cserélhetnek egymással, megvitathatják beállítottságukat a Twitter szabályzata szerint, addig az ellentétes véleményt nem tűri meg a közösségi oldal – írja a V4NA hírügynökség.

„Amerikában minden pedofilt kasztrálni kell”, írta Twitter-oldalán CJ Pearson, mire a közösségi oldal letiltotta fiókját a bejegyzés miatt,

mert az megsértette a „visszaélésekre és zaklatásokra” vonatkozó irányelveit.

A szabályzat szerint ugyanis senki sem zaklathat másokat és nem buzdíthat erre senkit. Ez azt is jelenti, hogy nem fejezheti ki abbéli kívánságát vagy vágyát, hogy valakit fizikai sérülés érjen.

Míg a pedofil-ellenes véleményt azonnal tiltotta a közösségi oldal, maguk a pedofilok épp a Twitteren szerveznek maguknak közösséget,

számos olyan fiókot lehet találni, amelyet pedofilok működtetnek.

Bár a Twitter szerint zéró-tolerancia van náluk az olyan tartalmakkal szemben, amelyek a gyerekek szexuális kizsákmányolását mutatják, és ez ellen aktívan harcolnak is, a" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> szabályzatban azonban az áll, hogy a pedofilok nyugodtan megbeszélhetik egymással a kiskorúakhoz való vonzódást. Ráadásul meztelen képet is megoszthatnak a gyerekekről, ha az nem szexuális helyzetben ábrázolja őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában