elfogadhatatlan viselkedés

2020.09.26. 22:24

Középső ujját mutatta fel a Gyurcsány-párti politikus

Obszcén kézjellel fejezte ki véleményét Csőzik László baloldali polgármester szövetségese, miután T. Mészáros András volt fideszes városvezető felszólalt az érdi közgyűlésen. Nem ez volt az első eset, hogy a baloldal kocsmai stílusban adott hangot véleményének.

Az érdi baloldal a legutóbbi közgyűlésen ismét bebizonyította, hogy képtelen a kulturált, a város rangjához méltó viselkedésre. Az önkormányzat köznevelési, művelődési és ifjúsági bizottságának DK-s elnöke, Gregus László obszcén kézjellel gyalázkodott – számolt be az esetről T. Mészáros András korábbi polgármester, akinek a felszólalása után egyszerűen a mögötte ülő Gyurcsány-párti politikus nemzetközi kézjelzéssel fejezte ki véleményét.

Fotó: Magyar Nemzet

Ezt a viselkedést Csőzik Lászlónak a miniszterelnököt illető trágár gyalázkodása alapozta meg és bátorítja. Ez a fajta minősíthetetlen hangnem nemcsak méltatlan egy megyei jogú város képviselő-testületéhez, de a gyűlölet légkörét teremti meg és mérgezi a közéletet – fejtette ki véleményét az esetről a korábbi polgármester a Magyar Nemzet cikke szerint.

T. Mészáros hozzátette: most épp annak a bizottságnak az elnöke teszi ezt, amelynek példát kellene mutatnia a fiataloknak. Gregus László méltatlannak bizonyult a bizottsági elnöki posztra, a képviselői megbízatásra, az érdiek képviseletére.

Azonban mindez elsősorban Csőzik László polgármester felelőssége, mert ő vezényli a gyűlölet kórusát, ő az, aki a meglincselésünkre, felakasztásunkra hergelőket eltűri, szó nélkül hagyja. Az ő fejétől bűzlik ez a hal – szögezte le T. Mészáros.

Nem ez volt az első eset, hogy trágár és obszcén stílust engedett meg magának a baloldali összefogás. Korábban kocsmai stílusban káromkodott Csőzik László baloldali polgármester csapata Érden. A közgyűlésen T. Mészáros András volt polgármester beszéde közben jól hallhatóan azt kiabálta Tetlák Örs LMP-s alpolgármester „Ti hoztátok szóba, ba…meg!”

Az önkormányzati kampány elején tavaly nyáron az Érd Most szerette volna megtudni, kik lesznek majd Csőzik László csapatában a képviselőjelöltek, akkor egy fiktív névsort küldtek nekik válaszul azért, hogy a nevek első betűi kiadják az „O1G” üzenetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában