országház

2018.12.21. 10:40

Kövér László: elvárom, hogy az ellenzék a rend oldalára álljon

A házelnök szerint az egy bolond százat csinál-elv alapján működik az ellenzék.

Kövér László házelnök a Figyelőnek adott interjújában elmondta: láthatóan sajnos nincs visszatartó erejük a szankcióknak, de a lehető legkeményebb módon fel kell lépni a rendbontókkal szemben – írja az Origó.

A házelnök szerint az egy bolond százat csinál-elv alapján működik az ellenzék, ennek köszönhető, hogy a parlamenti botránykeltésben mind benne voltak. Kövér László kötelességének tartja, hogy a Ház méltóságát és tekintélyét, amennyire tőle telik, fenntartsa, még akkor is, ha ebben az ellenzék képviselői nem partnerek.

Az európai politikai színtérről szólva a házelnök kifejtette: az ötvenes évekre emlékezteti, hogy nemcsak állami hivatalokban, de magáncégeknél is kirúgással fenyegetik azokat, akik szembe mernek szállni a liberális véleményterroristákkal. Az EU a morális csőd szélén áll, de az európai parlamenti választáson lesz alkalmunk megmutatni, hogy nem akarunk Európai Egyesült Államokat.

A Kövér Lászlóval készült teljes interjút a Figyelő 2018. 12. 20-án megjelent számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában