Skandallum

2020.03.04. 11:42

Kocsis Máté: vérlázító a megölt Csenge ügyében hozott bírósági ítélet

„Az elkövető az előzetesben töltött idő miatt az ítélet után hazasétált” – írta a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán.

Balatonalmdi, 2019. oktber 17. Kocsis Mt, a Fidesz frakcivezetje beszl a Harrach Pterrel, a KDNP frakcivezetjvel a kt prt kzs frakcilse sznetben tartott sajttjkoztatn Balatonalmdiban 2019. oktber 17-n. Kocsis Mt elmondta, hogy a kvetkez vekben a legtbb forrst a gyermeket nevel csaldokra, a Magyar falu programra s gazdasgsztnzsre fordtjuk. MTI/Koszticsk Szilrd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egy napig sem kellett tovább börtönben maradnia, szabadon hazamehetett a bíróságról az a férfi, aki az ügyészség szerint meggyilkolta a 17 éves Csengét. A bíró szerint életszerű, hogy nem a férfi a gyilkos. Annak ellenére gondolja így, hogy az biztos: ő dobta a 17 éves kislányt a vízaknába. A kislány édesanyja az ítélet után összeesett, több embernek kellett kivinnie – írja az Origo.

A férfi azzal védekezett, hogy valóban találkozott a lánnyal a tragédia estéjén, ám Csenge egyszer csak közölte vele: mennie kell. Elváltak, később azonban B. Roland egy erdős részen megtalálta az eszméletlenül fekvő lányt. Azt hitte, halott, és biztos volt benne, hogy őt gyanúsítják majd a megölésével. Ettől annyira megijedt, hogy Csengét a vízaknába dobta. Ezt a történetet találta életszerűnek a bíró.

„Megöltek egy 17 éves lányt. A bíróság négy évet elegendőnek tartott büntetésként. Az elkövető az előzetesben töltött idő miatt az ítélet után hazasétált. Vérlázító”

- így kommentálta az ügyet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője legújabb Facebook-bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában