Ország-világ

2021.09.27. 07:57

Kocsis Máté: tényleg ők akarják képviselni Magyarországot?

„Ezek tényleg pont ugyanolyanok” – írta a Facebookon a Fidesz frakcióvezetője, reagálva Gyurcsány Ferenc viselkedésére, aki egy utcafórumon önmagából kikelve fenyegetett meg egy választópolgárt.

„Jakab Péter megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak az utcafórumokon, minap meg Gyurcsány alkalmaz házi készítésű erőszakot egy honpolgáron. Milyen szerencse, hogy az állam felett nem rendelkeznek, valószínűleg újra könnygáz szállna és vér folyna az utcákon, mint 2006-ban” – írta Kocsis Máté.

A politikus kiemelte, „ehhez képest a parlamenti »habzószájkaratéjuk« bakfitty, de jól látszik, hogy a verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig”.

„Ennyire félnek és idegesek az urak? Nem bírják viselni a kritikát és az ellenvéleményt?

Tényleg ők akarják képviselni Magyarországot? Aki nem tetszik, azt megint szétveretnék a karhatalommal? Vajon mit üzen ez a viselkedés a társadalom tagjainak? Valók az ilyenek a közéletbe és emberek közé? Egy biztos: labiliséknál hamar elszakad a cérna. Soha többé Gyurcsányt és bandáját!” – fogalmazott Kocsis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában