Ország-világ

2020.07.14. 13:07

Kocsis Máté: Gyurcsány és felesége ma brüsszelitaként képviseli a nemzetköziséget (videó)

Felháborító, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz – minderről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Dobrev Klára felszólalása után.

Kocsis Máté elmondta, hogy Dobrev Klára, gyurcsányista EP-képviselő a felszólalásában vitáról beszélt, miközben felszólalása után távozott az ülésteremből – írja az Origo. A Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy a moszkoviták brüsszeliták lettek, és továbbra is a nemzetköziséget képviselik.

Felháborító volt, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz.

Különösen aggályos, hogy ez a nő szóvá teszi, hogy a magyarok nem tudnak a Balatonra járni nyaralni. Ha jól emlékszem, Gyurcsány és feleségének a kutyája nyalogatta Putyin kezét – mondta Kocsis Máté a keleti nyitás kapcsán.

A Pesti Srácok videóján megnézheti Kocsis Máté válaszát:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában