kipakolva

2019.09.28. 08:40

Ilyen felszerelése van a Gripeneknek

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis is bevállalta és teljesítette a most nagyon futó tetris challenge kihívást: Pápán kipakolták az egyik Gripen felszerelését.

Tetris challenge néven fut a közösségi médiában az a legújabb kihívásos játék, amelynek lényege, hogy a résztvevők kifekszenek a földre, és maguk köré pakolják a mindennapjaikra jellemző tárgyakat, felszereléseket, munkaeszközöket – írja a Baon.

Nagyon népszerű lett a dolog, egymás után bevállalták a rendőrök, mentők, majd a tűzoltók is. A Pécsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a pápai lánglovagok is kihívták a Magyar Honvédséget, hogy mutassák meg, mit visznek magukkal a Gripenek pilótái. A vadászgépek jelenleg Pápán vannak, így a kecskeméti repülőbázis pilótái és műszaki személyzete ott teljesítette a kihívást. A különböző eszközök mellett felhívnánk a figyelmet a Puma-jelvény fölötti pici fekete pontra, ami nem más, mint egy fekete plüssmacska.

Fotó: dr. Toperczer István / Baon

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezredet hívta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában