Kábítószer

2019.04.02. 06:25

Húsz millió forintnyi drogot találtak egy nigériai-magyar párnál

A nőt 24 gramm kokain miatt vették őrizetbe, a házkutatás során ennél azonban jóval több illegális szer került elő.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószerkereskedelem gyanúja miatt folytat nyomozást a 28 éves A. O. nigériai állampolgár és társa, a 23 éves fővárosi L. Tamara ellen – adja hírül az Origo.

Mint írják, a rendőrök március 30-án a Keleti pályaudvar parkolójában igazoltatták L. Tamarát, akinél a ruházat- és csomagátvizsgálás alkalmával 239 gramm kokaint találtak. A nő a kábítószert Svájcból szállította Budapestre. A helyszínre érkező 28 éves társát szintén átvizsgálták a nyomozók.

A cikk beszámol arról is, hogy a rendőrök átkutatták a pár közös, VI. kerületi lakását, és további 3,38 kilogramm (több ezer darab) ecstasy tablettát, 310 gramm kokaint, 76 gramm halucinogén gombát, csekély mennyiségű marihuánát, valamint a kábítószer hígításához és adagolásához használt eszközöket és nagy mennyiségű valutát találtak.

A lefoglalt drogok feketepiaci összértéke közel 20 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában