Ország-világ

2021.02.16. 11:38

Hamis honlappal támadják a nemzeti konzultációt

Hamis nemzeti konzultációt készített valaki a nemzetikonzultacio.online oldalon, amelynek semmi köze nincs a kormány által hamarosan induló Nemzeti Konzultációhoz, melyben az újranyitásról és annak mikéntjéről mondhatják el a véleményüket a magyarok.

Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara február eleji évnyitóján jelentette be, hogy Nemzeti Konzultáció indul az újranyitásról – írja az Origo. „Ha lebonyolítja a kormány a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások alóli nyitásról a februári nemzeti konzultációt, akkor döntések születhetnek március 1-jével és április 1-jével, vagy április 3-ával, ami a húsvét” – fogalmazott a miniszterelnök, ami azt jelenti, hogy a kormány ismét az emberekkel közösen fog dönteni a fontos kérdésről.

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu címen lehet majd kitölteni, azon a felületen, ahol az oltásra is lehet regisztrálni.

A most megjelent, másik oldalnak ellenben semmi köze a nemzeti konzultációhoz, a lap úgy tudja, a Miniszterelnöki Kabinetiroda feljelentést is tesz az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában