Ország-világ

2021.04.26. 15:15

Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter sem volt jelen a megemlékezésen

Egyperces néma csenddel emlékeztek meg az áldozatokra és az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájára hétfőn a Parlamentben Kocsis Máté javaslatára.

Egyperces néma csenddel emlékeztek meg az áldozatokra és az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájára hétfőn a Parlamentben Kocsis Máté javaslatára. A megemlékezésen azonban sem Gyurcsány Ferenc, sem Jakab Péter nem volt jelen – írja az Origo.

Megírtuk, Kocsis Máté egyperces néma felállásra kérte a képviselőket hétfőn a Parlamentben a járványban meghaltak emlékére, valamint az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját megköszönve.

A hétfői ülésen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke meg sem jelent, Jakab Péter, a Jobbik elnöke pedig a megemlékezés előtt távozott. Ebből is látszik, hogy a baloldal mindössze politikai haszonszerzésre használja fel a gyászló családokat, megfogadva Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó kommunikációs tanácsát – írja az Origo.

A baloldal folyamatosan próbálja aláásni a bizalmat az emberekben az oltásokkal szemben, hiszen – ahogy arról korábban a hírportál is beszámolt – a baloldal stratégiája az, hogy ha elbizonytalanítják az embereket abban, hogy beoltassák magukat, akkor a kormánynak kell viselnie a politikai következményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában