Ország-világ

2021.01.25. 12:34

Fidesz: „vizsgálóbizottságosdi” helyett a baloldal inkább a „kamuvideós Korózst” váltsa le!

A Fidesz-frakció hétfőn arra szólította fel a baloldalt, hogy „vizsgálóbizottságosdi” helyett inkább a „kamuvideós Korózs Lajost” hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről.

A Fidesz képviselőcsoportja közleményében arra reagált, hogy hétfőn hat ellenzéki párt – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd – közös nyilatkozatban jelezte: három parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik, amelyek a gazdasági válság kezelésére, a járvány elleni védekezésre és a vakcinabeszerzésekre vonatkozó kormányzati döntéseket vizsgálnák.

A Fidesz-frakció közleményében azt írta: Korózs Lajos először egy álmentőssel készített kamuvideót az egészségügy lejáratására, „majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított”.

A nagyobbik kormánypárt frakciója szerint elfogadhatatlan, hogy „a járvány elleni védekezést folyamatosan támadó baloldal” egy ilyen embert tart a legalkalmasabbnak az egészségüggyel is foglalkozó testület élére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában