lebukott

2019.12.03. 22:40

Elismerte Gyurcsány Ferenc, hogy ő irányítja a fővárost (videó)

Bár korábban tagadta ellenzéki vezető szerepét, egyre több helyen jelennek meg saját emberei vezető pozícióban Budapesten.

A DK elnöke egy mai sajtótájékoztatón újságírói kérdésre „mint a fővárost irányító vezető” válaszolt. Korábban Gyurcsány Ferenc tagadta ellenzéki vezető szerepét, ennek ellenére saját emberei egyre több helyen jelennek meg vezető pozícióban a fővárosban – hangzott el a Hírt TV hírműsorában.

Draskovics Tibor, a Gyurcsány-kormány egykori minisztere például a Budapesti Közlekedési Központ igazgatója lett. Atkári János, Demszky Gábor volt helyettes pedig a csatornázási művek élére került. Ahogy Gyurcsány Ferenc korábbi testőre, Handl Tamás a Fővárosi Önkormányzat rendészeti igazgatója lett. A legújabb hírek szerint a televíziós kvízmester, Vágó István, a DK elnökségi tagja helyet kaphat a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelő bizottságában. Több DK-s vezetésű önkormányzattal pedig Gyurcsány Ferenc ügyvédje, a csalással vádolt Czeglédy Csaba kötött szerződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában