Ország-világ

2021.12.01. 10:05

Egyből eltörölné a gyermekvédelmi törvényt a baloldal jelöltje

Márki-Zay Péter nem tartja valós problémának a gyerekeket célzó LMBTQ-propagandát sem.

Márki-Zay Péter az M1 riporterének kérdésére is egyértelművé tette, hogy ha tehetné, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Tehát nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írja a Híradó.hu.

Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt. Igen

fogalmazott, majd hozzátette:

„Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?”

Márki-Zay Péter szerint a törvény gyűlöletkeltő, és ő az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának.

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének arra ugyanakkor nincs ötlete, hogy mit tenne akkor, ha kiderül, hogy tévedett, és mégis valós a probléma. Ostoba kérdéseknek nevezte a gyermekvédelmi törvény megvédéséről szóló népszavazás témáit is, amikre ő nem is akar válaszolni – olvasható az oldalon.

Az M1 Híradójának szóban forgó adása és az eredeti cikk ITT érhetők el.

Borítókép: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában