Hősök

2021.06.20. 15:52

Egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat köszöntöttek a cirkuszban

Egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat köszöntött a Fővárosi Nagycirkuszban Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár vasárnap a Dinasztiák című előadás előtt.

Az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók munkájának köszönhetően jutottunk el ahhoz a győzelemhez, hogy Európában elsőként nyithattak ki újra a kulturális intézmények, ezért a művészek köszönetképpen országszerte előadásokat és koncerteket tartanak számukra – mondta el Fekete Péter.

Az államtitkár hozzátette: a kultúra szereplői sem lógatták a lábukat, a járvány időszaka alatt is próbáltak, dolgoztak, készültek arra, hogy majd átvehessék a stafétabotot, amikor az élet újraindul. „Az élet újraindításának mostantól ők lesznek a motorjai” – hangsúlyozta.

Az előadáson a Szent Margit Kórház, a Szent Margit Rendelőintézet, Szentendre egészségügyi intézményei és Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálatának dolgozói, valamint az egészségügyi intézményekben szolgálatot teljesítő rendvédelmi dolgozók és családtagjaik vesznek részt.

A Dinasztiák című produkció a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A június 4. és augusztus 22. között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 100 kiváló hazai artista lép majd a porondra. A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz, egyebek mellett levegő-, zsonglőr-, akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya- és illúziószámok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában