fő csapásirány

2018.04.16. 11:55

A választók megértették, hogy mi volt a voksolás tétje

Minden régióban, minden társadalmi csoportban a Fidesz-KDNP kapta a legtöbb szavazatot - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Forrás: echo tv

Dömötör Csaba az Echo-Mérleg című műsorban elmondta, a választók többsége megértette, hogy mi volt a voksolás tétje.

Az államtitkár úgy látja, hogy a baloldal különböző csodafegyverekben bízott. „Hol a taktikai szavazásban, hol abban, hogy valamilyen oligarcha ledob egy atombombát, aztán a legvégén a részvételben bíztak” – idézte fel az államtitkár.

Megítélése szerint az volt a baj az ellenzéki kampánnyal, hogy

nem mondtak arról semmit, hogy hogyan képzelik el az ország jövőjét.

Dömötör Csaba beszélt az új kormányról is. Elmondása szerint ez nem a jelenlegi folytatása lesz, hanem egy új alapokon álló kormány alakul majd. Hozzátette: ez az új struktúrában is látszódni fog.

A fő cél a biztonság fenntartása és a függetlenség megvédése, ez jelent bevándorlással kapcsolatos és gazdasági kérdéseket is.

A családpolitika lesz a fő csapásirány, hiszen mi nem a bevándorlással szeretnénk megoldani a népesedési problémákat, hanem a családok célzott támogatásával

- hangsúlyozta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában