várakozás

2020.01.03. 14:55

Csak belépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

A belépés gyorsítása érdekében péntek 14 órától csak a Magyarországra belépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet, a kilépő forgalom az autópálya-átkelőt veheti igénybe – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az intézkedéssel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszervek célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén. A két röszkei átkelő teljes kapacitáson üzemel – tudatta a főhadnagy.

Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében a szerb-magyar határon célszerű Tompa, Kübekháza, Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi három átkelőt naponta 7 és 19 óra között a szerb és uniós állampolgárok vehetik igénybe – tudatta a százados.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a police.hu oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában