bűnügy

2020.05.02. 14:39

Bordélyházat működtető nőt vettek őrizetbe Budapesten

Prostitúció elősegítése miatt őrizetbe vettek egy 27 éves nőt, aki a gyanú szerint egy budapesti belvárosi lakásban bordélyházat üzemeltetett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, hogy a 27 éves N. Adrienn – aki csütörtöki elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt egy hasonló bűncselekmény miatt – 2019 decemberétől bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett.

Egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalra különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt, akiknek találkozóit az oldalon megadott telefonszámokon ő szervezte meg. A prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénz felét, továbbá napi kétezer forintot kellett leadniuk

- közölte a rendőrség.

A házkutatáson a nyomozók egyebek mellett szexuális segédeszközöket, valamint egy füzetet is találtak, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett arról is, melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A bérelt lakás mosókonyhájában egy bőröndben borítékokat találtak, amelyekben a lányok „fizetései” voltak előkészítve.

A rendőrök kezdeményezték a bordélyházat üzemeltető nő letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában