Adótartozás

2023.06.07. 12:07

Tíz végrehajtás indult tavaly Juhász Péter cége ellen

A bukott bajnaista politikushoz összesen 11 vállalkozás köthető, ezek több mint a felénél végrehajtást rendelt el korábban az adóhatóság – írta a Tűzfalcsoport az Átlátszó.hu cikkére hivatkozva.

MW

Juhász Péter az Együtt kampánynyitó rendezvényén a Csepeli Munkásotthonban 2018. január 27-én

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A lap azt írja: több mint 7 millió forint adótartozással dőltek be a Juhász-cégek. A mérlegadatok elemzésével és „más források” összevetésével jött ki ez az összeg.

A cégek nagy része később fantomizálódott, a politikus pedig ezt azzal magyarázta, hogy rengeteget költözött, „albérletben lakott világ életében”.

A Tűzfalcsoport emlékeztet: Juhász számára, aki rendszeresen azzal kérkedik, hogy szeret győztes bírósági eljárásai kapcsán végrehajtási eljárásokat indítani, úgy tűnik, a saját cége kapcsán sem ismeretlen a végrehajtási eljárás, sőt 2022. június 4-e és 27-e között összesen 10 végrehajtási eljárás indult a KözösÜgyünk Kft.-vel szemben. Ezek utóbb lezárultak, de cégügyek tekintetében forró júniust tudhatott magának a Bajnai-párt néhai elnöke.

Idén áprilisban újabb fejezet nyílt Juhász Péter cégtörténetében, ezúttal egy csaknem kétmilliós veszteséget cipelő vállalkozást sikerült úgy megszereznie, amely már végelszámolás alatt volt

– adta hírül a Magyar Nemzet.

A Macskafogó Kft., amelynek évek óta nem volt bevétele és csak adósságot halmoz, a főtevékenységébe olyan érdekes területek tartoznak, mint: asztrológiai és spiritiszta tevékenységek, társas tevékenységek, mint például a személykísérő szolgálat, partnerkereső szolgálat, házasságközvetítés, hobbiállat-gondozás, családfakutatás (genealógia), tetoválás, testékszer-behelyezés, cipőtisztítás, portási, ajtónálló, az érmével működő személyi szolgáltató gépek koncessziós üzemeltetése (fényképkészítő, testsúlymérő, vérnyomásmérő berendezések, érmével működő csomagmegőrzők stb.).

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában