Genderlobbi

2023.04.06. 06:50

Díjat adnának a gyermekvédelmi népszavazást támadó LMBTQ-szervezeteknek

A Soros-féle Amnesty International és a Háttér Társaság a gyermekvédelmi népszavazást szeretné ellehetetleníteni, "munkásságukért" most díjat kaphatnak.

Az Amnesty International Magyarország, a Háttér Társaság, illetve 11 másik civil szervezet közös #érvénytelenül kampánya

Forrás: Amnesty International Magyarország/Facebook

2022 legjobb civil kezdeményezései közé sorolták az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság Érvénytelen kérdésre érvénytelen válasz elnevezésű kampányát - számol be róla a Magyar Nemzet.

A gyermekvédelmi népszavazás érvénytelenségét célzó kezdeményezés – amely több mint száz pályázat közül került a legjobb huszonötbe – a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány által létrehozott Civil díj Legnagyobb hatású projekt kategóriájában versenyez. 

A referendum szabotőreinek tevékenységét egyébként nem először akarják díjjal jutalmazni. Tavaly szeptemberben a Václav Havel Könyvtárral és a Charta 77 Alapítvánnyal együttműködve az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése jelölte díjra a szabotázsakcióban részt vevő szervezeteket. 

Érdemes azonban kiemelni: 

a Soros-szervezetek hónapokon át tartó kampánya ellenére 2022. április 3-án 3,7 millió választó helyezkedett a genderideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra. 

A teljes cikk ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában