Bűnismétlés veszélye

2023.03.01. 17:16

Letartóztatták az LMP pedofíliával gyanúsított volt politikusát

Harminc napra nem jogerős végzéssel szerda délután elrendelte a pedofíliával gyanúsított volt LMP-s politikus letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője.

Illusztráció

Forrás: Magyar Hírlap

Fotó: Bencsik Ádám

A bíróság a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt hozta meg a legszigorúbb kényszerintézkedésről szóló döntését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Ismert, K. Gábor ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adtak ki elfogatóparancsot vasárnap, majd egy nappal később el is kapták.

A Metropol szerint K. egy 13 éves kisfiút csalt el otthonról, akit orális szexre akart kényszeríteni. Az áldozat a történtekről odahaza beszámolt a szüleinek, akik feljelentést tettek. A feljelentés nyomán a rendőrök K. Gábor rokoni, ismerősi kapcsolatait figyelték, így akadtak a politikus nyomára, amint hétfőn Körmend felé tartott az autójával.

Nem zárható ki, hogy az egykori képviselő külföldre akart szökni.

Az ügyben a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást.

A teljes cikket itt olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában