Klausék ki, Aliék be

2023.03.04. 14:00

Bayer Zsolt: Németországba beköszöntött a kommunizmus (videó)

A svájci határ közelében lévő Lörrach város önkormányzata levélben értesítette a lakásszövetkezetben lakó nyugdíjas, idős, beteg bérlőket, hogy kilakoltatják őket a lakásaikból azért, hogy a helyükre migránsokat tudjanak betelepíteni.

Forrás: MW

Ez nem afféle elvont, vagy átvitt értelmű politikai megnyilvánulás részemről, nem, ez maga a rögvalóság. Úgysem fogják elhinni, pedig igaz - kezdte legújabb vlogját a publicista.

Történt, hogy a svájci határ közelében lévő Lörrach város önkormányzata levélben értesítette a lakásszövetkezetben lakó többnyire nyugdíjas, idős, beteg bérlőket, hogy kilakoltatják őket a lakásaikból azért, hogy a helyükre migránsokat tudjanak betelepíteni. Meg is indokolták levelükben, és azt írják az idős, beteg németeknek, hogy bizonyára ők is tudják, hogy rengeteg bevándorló érkezett Németországba, és nekik az ő elhelyezésükről kötelességük gondoskodni.

Szóval Klausék ki, Aliék be. Ez maga a kommunizmus.

"Nem tud nem eszembe jutni, annak idején édesanyámék Kiskőrösön éltek, nagypapám ott volt körorvos, aztán valamikor az ötvenes évek elején valami „pártfunkcinak” megtetszett a házuk, úgyhogy egyik napról a másikra 40-50 kilós csomagokkal összepakolva mindenkit, az egész családot fölraktak egy szekérre és el kellett hagyniuk azt a házat, ahol generációkra visszamenőleg éltek. És a helyükre beköltözött a „pártfunkci”.

"Németországban ugyanez a helyzet, csak „pártfunkcik” helyett Aliék költöznek be a németek lakásaiba. Németországba beköszöntött a kommunizmus.

Egyetlen kérdés marad, meddig tűrik ezt a németek? És egyébként ha tűrik, akkor meg is érdemlik a sorsukat."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában