Botrány

2023.01.20. 13:11

Márki-Zay Péter aberráltnak nevezett egy fideszes képviselőt

A hódmezővásárhelyi polgármester a csütörtöki közgyűlésen tett botrányos kijelentéseket.

Márki-Zay Péter polgármester beszél a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén a városháza dísztermében 2018. március 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Ujvári Sándor

„Észbontó, hová jutott az utóbbi években, és még messze nem látszik a vége” – reagált Cseri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes képviselő, miután arról számolt be a közösségi oldalán, hogy Márki-Zay Péter, a város polgármestere milyen kijelentést tett róla a csütörtöki közgyűlésen.

A városatya a bejegyzésében felidézte, hogy néhány évvel ezelőtt egy Facebook-kommentben Márki-Zay polgármesterségét egy vígjátékból vett idézettel minősítette. „Márki-Zay polgármestersége olyan, mint sajtreszelővel… Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas” – fogalmazott korábban a képviselő. Ennek apropóján a Márki-Zay a csütörtöki közgyűlésen más férfiak nemi szervéről ábrándozó aberrált perverznek nevezte Cserit.

A fideszes képviselő úgy reagált a posztban: 

Az egy dolog, hogy polgármesterünk fejében súlyosan össze lehetnek keveredve a nemiséggel kapcsolatos kérdések, ha képtelen ezt a filmszöveget értelmezni. Az viszont egy sokkal komolyabb probléma, hogy ilyen ocsmányul képes minősíteni ellenfeleit a közgyűlési vitában, városunk dísztermében

 – hívta fel a figyelmet.

„Az is elítélendő, mikor aberráltnak, idiótának, fogalmatlan hülyéknek nevezi a fideszes képviselőket, az embereket pedig gombának, beszűkültnek, tudatlannak. De azért valahol csak kellene már húzni egy határt! Hová fogunk így eljutni? Legközelebb ki kell rakni a 18-as karikát, mikor közvetítik a közgyűlést, mert ez a szerencsétlen férfi nemi szervekről delirál?” – tette fel a kérdést a fideszes képviselő.

Észbontó, hová jutott az utóbbi években, és még messze nem látszik a vége…

– zárta a gondolatait Cseri Tamás.

Márki-Zay szó szerint úgy fogalmazott: „Tamás, ha valaki másnak a nemi szervéről ábrándozik, és erről nyilvánosan posztol a helikopterezéssel meg sajtreszelővel, az aberrált! Az perverz, igen! Ez a mi értékrendünkbe nem fér bele. Mint ahogy az sem fér bele, amit az előbb mondott nyilvánosan. Egyszerűen ez gusztustalan, aberrált! Ne haragudjon! Nem normális!”

A teljes cikket itt olvashatja el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában