Felelőtlen nyilatkozatok

2022.03.07. 14:31

Fidesz-KDNP: nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot a háborúba

Nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot az ukrajnai a háborúba – jelentette ki a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A politikus leszögezte azt is: a magyarok békéje és biztonsága érdekében nem engedik, hogy Magyarországon keresztül bárki is fegyvert szállítson Ukrajnába.

Nacsa Lőrinc kijelentette: nem telik el úgy nap, hogy a baloldal ne öntene olajat a tűzre a felelőtlen mondataival. Hozzátette: Márki-Zay Péter szerint hazugság azt állítani, hogy egy Magyarországon keresztül Ukrajnába küldött fegyverszállítmány veszélyeztetné Magyarországot és a kárpátaljai magyarokat.

Miközben a nemzetközi sajtóból, az orosz nyilatkozatokból és a katonai szakértőktől is pontosan tudjuk, hogy ezek a fegyverszállítmányok igenis célpontok lehetnek, támadások célpontjai

– mutatott rá, hozzátéve, hogy emiatt elképesztőnek és felelőtlennek tartja a baloldal nyilatkozatait.

Nacsa Lőrinc szerint a baloldalon mindennap élezik az így is nehéz helyzetet, háborúba sodornák Magyarországot és mit sem törődnek a magyarok biztonságával.

Borítóképünkön Nacsa Lőrinc. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában