Folyamatos gyalázkodás

2021.11.26. 16:28

Márki-Zay: a rezsicsökkentés azért működik, mert sötétben tartják az embereket (videó)

A baloldali politikus nem először gyalázta azokat az embereket, akiknek fontos az alacsony energiaár.

Márki-Zay Péter azt mondta egy fórumon a rezsicsökkentés támogatóiról, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák – mindez abból a videóból derült ki, amit Dömötör Csaba töltött fel a Facebook-oldalára. A baloldali politikus nem először gyalázta azokat az embereket, akiknek fontos az alacsony energiaár. Márki-Zay hatalomra kerülése esetén minden családnak havi szinten 32 ezer forinttal kellene többet fizetnie.

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Ezt gondolja a baloldal miniszterelnök-jelöltje azokról, akik alacsonyan tartanák az energiaárakat, és ellenzik a migrációt – mindez Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának a legújabb Facebook-bejegyzéséből derült ki. A bejegyzésben egy videó is szerepel, amin a baloldali politikus gyalázza a rezsicsökkentés támogatóit.

Dömötör szerint a baloldal a patkányozás és a lámpavasazás után még mindig tud súlyosabbat mondani.

Folyamatosan gyalázkodik Márki-Zay

Nem először gyalázza a baloldali politikus a rezsicsökkentés támogatóit.

Na, a rezsicsökkentés az egyik ilyen népbutítás

- mondta Márki-Zay Péter egy keddi fórumon Gárdonyban. A baloldali politikus szerint mint a rezsicsökkentés, hogy mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni.

Gyurcsány jelöltje tehát folytatta a rezsicsökkentés elleni támadását. Márki-Zaynak tehát nem tetszik az, hogy a magyar családok a rezsicsökkentés révén havi 32 ezer forintot spórolnak meg. A baloldali politikus mindezek mellett a benzinárak hatósági rögzítését is támadta.

„Vegyenek kisebb autót”

A baloldali politikus nemcsak a rezsicsökkentést, hanem a benzinárak 480 forintos hatósági áras szabályozását is támadta. Még a múlt héten zavaros magyarázkodásba kezdett „lakossági tájékoztatóján” Márki-Zay Péter, a baloldal közös kormányfőjelöltje az üzemanyagár befagyasztása kapcsán. A baloldali jelölt közölte, hogy rossz, káros döntésnek tartja a benzinár csökkentését, de nincs semmilyen ötlete, hogyan oldaná meg a problémát. Ki fogjuk dolgozni ezt a közeljövőben, tehát fel fogok készülni erre az eshetőségre. Még a választási eredményre... Nincsen most erre program

Korábban arról beszélt, hogy Az emelkedő üzemanyagárakra az a megoldás, hogy az emberek közlekedjenek kisebb autóval, utazzanak többen együtt egy kocsiban.

Egy brüsszeli energetikai lobbiszervezetnél dolgozott a rezsicsökkentést támadó Márki-Zay

Írtunk arról is, hogy Márki-Zay egyik önéletrajzában sem tüntette fel, hogy a rezsicsökkentés környékén az Eurelectric bizottsági tagja volt. Pedig fontos lett volna erről tájékoztatnia a közvéleményt, hiszen a globális szervezet több évtizede bejáratos az uniós vezérkarhoz, rendszeresen fogalmazza meg véleményeit és iránymutatásait az Európai Bizottságnak.

Egyre inkább érthetővé válik, a baloldal miniszterelnök-jelöltje miért megy el a falig annak érdekében, hogy megszüntesse a magyarok millióinak komoly segítséget nyújtó rezsicsökkentést, miközben Nyugat-Európában hatalmas krízist okoz az energiahiány és az egyre dráguló árak.

Borítókép: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában