prostitúció

2021.10.07. 09:15

Nőket futtató házaspárt fogtak el Biatorbágyon

Nőket – szexuális szolgáltatás nyújtására – tengerentúli célpontokra is közvetítő házaspárt fogtak el szerda reggel Biatorbágyon – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket a 32 éves férfi és 29 éves felesége.

A biatorbágyi pár 2016 és 2019 között rendezte a nők külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait és a külföldi hirdetések feladásait.

Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a címekre.

Mindennek fejében a nőknek akár keresetük 40-50 százalékát át kellett adniuk a házaspárnak.

A beszerzett bizonyítékok alapján az elkövetők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

A rendőrség a házkutatáskor lefoglalt több mobiltelefont, SIM-kártyát, különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és készpénzt is, amelyek a bűncselekmény elkövetésében játszottak szerepet.

A KR NNI nyomozói üzletszerű kerítés bűntett elkövetésével gyanúsította meg a házaspár tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában