ezt hogy?

2021.08.05. 16:39

Női börtönbe kerül az erőszakoló youtuber

A 39 éves transznemű YouTube sztár bár biológiailag férfi, nőként azonosítja magát, ezért engedélyt kapott arra, hogy az édesanyja megerőszakolása miatt kirótt börtönbüntetést női börtönben tölthesse le.

A 39 éves transznemű YouTube sztár bár biológiailag férfi, nőként azonosítja magát, ezért engedélyt kapott arra, hogy az édesanyja megerőszakolása miatt kirótt börtönbüntetést női börtönben tölthesse le – írja a V4NA Hírügynökség.

A vloggert aztán tartóztatták le, hogy nyilvánosságra került beszélgetéseken, melyen a jelek szerint ő beszél, elismerte, hogy megerőszakolta a 79 éves édesanyját. Chandler édesanyjával, Barbarával élt együtt a Virginiai Ruckersvilleben. A nyolc perces beszélgetés során a youtuber elmondja az egyik barátjának, hogy az anyja, Barbara tette meg az első lépést. Chandler továbbá kifejti, hogy ő és az anyja most olyan rutin szerint élnek, hogy minden harmadik nap szexelnek, amit a demenciában szenvedő 79 éves nő a telefonhívás szerint élvez.

Az erőszakoló később az állította, hogy körültekintően és óvatosan közelítette meg a helyzetet, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és gyakran álmodik is vele.

A transznemű Youtuber úgy vált népszerűvé a közösségi oldalakon, hogy több képregényes karaktert is létrehozott az évek során, és a rajzait rendszeresen megosztotta követőivel.

Christine Chandler már nőként tölti a büntetését a Henrico megyei börtönben, annak ellenére, hogy rendelkezik férfi nemi szervekkel, és szexuális erőszak miatt kapott 12 év letöltendő börtönbüntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában