országépítők

2019.10.21. 13:25

Levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek a miniszterelnök

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak – közölte az Origo, a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél alapján hétfőn.

Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen! – írta a levélben Orbán Viktor, azt kérve a címzettektől, tartsák szem előtt: „mi vagyunk az országépítők”.

Azt ígérte, az országépítő munkát kormányzati szinten is folytatni fogják.

A következő években tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat. Megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra.

A pártelnök-kormányfő úgy fogalmazott, az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk – folytatta, hozzátéve: a képviselők és polgármesterek közül legtöbben helyben továbbra is kormányzó erőkként fognak dolgozni. Ahol azonban Magyarország polgárai másra bízták a várost irányítását, ott rájuk is más feladat vár.

„Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első”

- hangsúlyozta a kormányfő, aki üzenetét a megszokott Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! fordulattal zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában