hibázott

2019.10.07. 23:31

Borkai Zsolt bocsánatot kért (videó)

Elnézést kért a családjától és megbánta a cselekedetét Győr polgármestere. A politikus szerint a róla kikerült kompromittáló felvételek részben manipuláltak, részben igazak. Mindezek miatt feljelentést is tett.

„A rólam készült felvételek részben manipuláltak és részben valódiak” – mondta Borkai Zsolt, Győr polgármestere a város tévéjében. „Nem vagyok rá büszke, és elsősorban a családomtól szeretnék bocsánatot kérni. Hibáztam és megbántam, nem közpénzből volt az út” – tette hozzá a polgármester a videóban, melyről az Origo ír.

„Nem éltem semmilyen illegális szerrel. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményeztem. Győr vezetésem alatt kimagasló teljesítményt nyújtott, ezért nem adom a város vezetését olyan emberek kezébe, akik képtelenek a fejlődést biztosítani. Nem fogok visszalépni a jelöltségtől” – mondta a politikus.

Korábban Wittinghoff Tamásról, Budaörs polgármesteréről került elő egy kompromittáló felvétel. Ő is bocsánatot kért, később pedig azt mondta: „naiv hülye voltam, aki elkövetett egy hibát. Ez a családomra tartozik, velük rendeztem a dolgot, ami pedig most történt, az többszörös bűncselekmény.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában