Bevándorlás

2019.03.03. 13:40

A magyar kormány válaszolt az Európai Bizottságnak

A kabinet részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába.

A kormány saját internetes oldalán közzétette válaszát az Európai Bizottságnak – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében. Mint írják, ebben a kabinet részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket.

A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani.

A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják.

„Mi egy olyan Európát szeretnénk, amely épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és hosszú távon is képes fenntartani biztonságát. Ezért emeljük fel a szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk” – olvasható a közleményben.

A nyolcoldalas dokumentum letölthető IDE kattintva. A kormány a közösségi oldalon is közzétette az állásfoglalást.

https://www.facebook.com/notes/magyarorsz%C3%A1g-korm%C3%A1nya/a-korm%C3%A1ny-v%C3%A1lasza-az-eur%C3%B3pai-bizotts%C3%A1g-%C3%A1ll%C3%A1sfoglal%C3%A1s%C3%A1ra/2537905036282201/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában