Mentősök látták el

2019.09.08. 13:30

Mérkőzés közben sérült meg a zalai játékvezető – Frissítve

Olvasónk számolt be róla, hogy a Badacsonytomaj SE Bonvino – Balatonalmádi SE összecsapás második félidejében, egy szerencsétlen ütközés következtében ketten földre kerültek.

zaol.hu

Forrás: Olvasó

Fotó: Pozsgai Miklós

- Egy baloldali beadás után a hazaiak 18-sa, Pintér Márton ugrott magasra, hogy elérje a labdát. Nem vette észre, hogy az akciót „testközelből” figyelő Zala megyei játékvezető, Hegedűs Miklós túl közel volt hozzá. Amikor Pintér földet ért, véletlenül orrba fejelte a tarkójával. Mind a ketten földre kerültek. A játékvezetőnek eleredt az orra vére, a játékos pedig a tarkóját fogta. Hét perc ápolási szünet után kiderült, hogy a játékvezető nem tudja folytatni a meccset, így Kovács Péter asszisztens vette át az irányítást. A hosszabbításban, a 97. percben Csik Zsolt még tudott egy gólt szerezni a hazaiaknak (2:3). A lefújást követően mentő érkezett a Pintér Károly pályához, ahol elkezdték a sérült játékvezető szakszerű ellátását. Nem hivatalos információk szerint, valószínűleg orrcsonttörést szenvedett - tette hozzá Olvasónk, Pozsgai Miklós.

Fotó: Pozsgai Miklós / Olvasó
Fotó: Pozsgai Miklós / Olvasó

FRISSÍTÉS:

Lukács László, a Badacsonytomaji SE Bonvino szakvezetője pontosította oldalunknak a történteket. Mint tudatta velünk, Pintér Márton egy kipattanó lövést átvett, majd kapura lőtt, amibe egy vendég játékos belelépett. Ezután játékosuk négyet lépett hátra és a játékvezető hátulról nekiszaladt. Nem ugrott és nem fejelt a tarkójával, teljesen vétlen volt a szituációban, a felperdülő labdát figyelte. Az orrtörést szenvedő Hegedüs Miklósnak mielőbbi felépülést kívánnak, tette hozzá.

Te is láttál valami érdekeset? Küldd el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!