Olvasó

2011.02.09. 07:18

Ügy lett a szalámiból (kommentár)

A bulvárlapokban már napok óta címoldalas téma egy szalámilopás esete. A dolog legföljebb egy pár soros, úgynevezett mínuszos hírt érne, ha a tolvaj nem ismert személy lenne. Bakács Tibort a fél ország a Megasztár zsűritagjaként ismerte meg.

B. Kiss László

Ezért aztán – egy bulvárlapot idézve – valóságos „cunamiként” söpört végig a hír a közvéleményen, s még inkább a hazai sztárvilág körében, miszerint az újságíró péntek este – hóna alatt egy rúd szalámival – fizetés nélkül távozott egy üzletből. Míg a bulvárlap szerint Bakács tolvajlásának hátterében sorozatos kudarcai álltak, az egyik kormánypárti napilap jegyzetírójának véleménye szerint a történet valójában arról szól, hogy Bakács semmiképpen nem akarta, hogy kikerüljön a celebek közül. Az esetre tegnap a távirati irodán keresztül a médiatörvény elleni demonstrációk fő szervezője is reagált. Ő nagyon szerencsétlen botlásnak tartja, amit Bakács mint a médiatüntetések egyik szószólója elkövetett, mert – mint fogalmaz – az esetre „ráugorhatnak” mindazok, akik fogást keresnek a civil megmozduláson. Bakács Tibort – saját elmondása szerint – az éhség vitte rá tettére. (Miért nem kért inkább kölcsön? – kérdezte valaki az interneten.) Ettől függetlenül valóban nem használ egy ügynek, ha egyik leghangosabb képviselője éppen egy bolti szarka.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!