Olvasó

2010.02.08. 13:01

"Ügyfélbarát" bank

Remélem olyan történetet osztok meg Önökkel, ami mással nem esett meg, mert akkor ez azt jelenti, hogy szerencsére csak egyedi eset volt – írja Torma-Paluska Ágnes Nagykanizsától.

Az Olvasó

Az Eötvös téri Erste Bankban szerettem volna délelőtt ügyet intézni, elég sokan voltak. Nincs ügyfélhívó rendszer, akkor 2 ügyintéző hölgy dolgozott.

Lassan, kb. 3/4 óra várakozás után már csak egy pár volt előttem a pultnál. Mikor végeztem, odamentem a hölgyhöz, erre ő elég flegmán közölte velem fél 12 magasságában, hogy menjek a másik sorba, mert neki ebédszünete van. Kérdeztem tőle, hogy miért nem szólt esetleg hamarabb, hogy már nem fogad több ügyfelet, és ne álljak ott reménykedve, de csak hümmögött. De hát a másik sorban még 3-an vannak.

Őt ez nem érdekli, neki akkor is ebédszünete van. Akkor eljöttem ügyintézés nélkül a bankból. Kb. 2 hét múlva próbálkoztam újból, szintén délelőtt, akkor velem volt a 3 éves kisfiam is. Ketten dolgoztak most is, de nem az a hölgy aki múltkor volt. Egyiküknél ügyfél volt, a másik papírmunkát végzett. Kérdeztem Tőle, jöhetek-e?Kedvesen mondta, hogy benne van valami munkában, de ránézett az éppen felszabadult kolléganőjére, és kérte, hadd menjünk oda. Erre a hölgy: "Áááá, ebédszünetem van" Negyed 12-kor! Ezt nem akartam elhinni... A kedvesebbik ügyintéző hölgy megkért, hogy várjak pár percet és akkor tud velem foglalkozni. Ez így is történt, és velem is végzett kb. 5 perc alatt, még a kisfiamhoz is volt pár jó szava.

Tanulság? Az ügyfél mindig rosszkor érkezik. Remélem a két hölgy is hasonló cipőben lesz egyszer, és megtudják, milyen kellemetlen és dühítő az, hogy azt akiből élnek (ügyfél) semmibe veszik. Ha pedig ez az ebédszüneti beosztás ennyire szigorú vezetői részről,(mert esetleg, ha a dolgozó nem megy el a kijelölt időben enni, később sem teheti meg, ahelyett, hogy akkor menne, ha kevesebben vannak, ebben az esetben nagyon sajnálom a dolgozókat és a bank ügyfeleit is, végképp nem értem, hogy lehet egy ilyen bank akár ügyfél, akár dolgozó barát.


Beküldő: Torma-Paluska Ágnes
Nagykanizsa

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!