Olvasó

2009.03.25. 12:56

Országos Járműszépségverseny Szegeden

Március 21-én szombaton kezdetét vette Szegeden az Országos Járműszépségverseny. A Lentiben élő Lukács Zoltán a kiállításról írt beszámolót és küldött néhány képet.

zaol.hu

Az előválogatás valamikor októberben kezdődött el és decemberben zárult le. Ekkor jutott tovább 182 autó a "döntőbe": mindenki megkapta a rajtszámát és,hogy milyen kategóriába sorolták őket (Show, Street, Light, Klubb).



Március 21-én, a tavasz első napján került sor a Járműszépségverseny 2009 idei szezonnyitó találkozójára, Szegeden, a Cora parkolójában. Az éves rajtszám osztó ceremónia, valamint a meghirdetett klubtalálkozók négy teljes sornyi parkolót töltöttek meg autókkal, az ország minden tájáról. A felhozatal igen vegyes képet mutatott, volt, aki még nem, vagy csak félig készült el az autójával, de a résztvevők láthattak néhány igazi gyöngyszemet is.



A JSZV gárdája az SRS klubbal, valamint a Rádió 88 csapatával együttműködve több programmal is várta az érdeklődőket. Az elmaradhatatlan szépségverseny, valamint hangnyomás verseny mellett Szeged túrát, divatbemutatót tartottak,  valamint a rendezvény zárásaként Fankadeli koncert gondoskodott a jó hangulatról. 



A Carstyling forgó színpadán továbbá bemutattak 1-2 Tuning autót a Napfény városának. 



Bár napsütésben nem volt hiány, sajnos szélben sem: meglehetősen hideg időjárás mellett zajlott le a találkozó, de láthatóan ez senki kedvét nem szegte a részvételben.



Lukács Zoltán a fehér Ford Escorttal vett részt az autós szépségversenyen.

Fotók: Lukács Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!