Londoni maraton

2018.04.24. 16:46

Világrekordot döntött az igazi Forrest Gump

Rob Pope még küllemre is hasonlít az Oscar-díjas alkotás főhősére, akit Tom Hanks személyesített meg.

Forrest Gump 1994 directed by Robert Zemeckis Tom Hanks. COLLECTION CHRISTOPHEL / RnB © Paramount Pictures

Fotó: Collection Christophel

Forrest Gumpnak öltözve futotta le a londoni maratont egy angol férfi. A 39 éves liverpooli születésű Rob Pope ezzel egy világrekordot is felállított, hiszen eddig ő futotta le a 42195 méteres távot a legrövidebb idő alatt filmes karakter jelmezében, ráadásul mindezt alig több, mint két és fél óra alatt – írja a Borsonline.

Ez persze meg se kottyant neki, hiszen többször is lefutotta már Forrest távját. Széltébe-hosszába átfutotta már Amerikát, azaz több, mint 25 ezer kilométert, ami 590 maratonnak felel meg.

Pope még küllemre is hasonlít az Oscar-díjas alkotás főhősére, akit Tom Hanks személyesített meg. A férfi futni szeret, egyet azonban kimondottan utál.

Amint meglátnak, rögtön azt hallom: Fuss Forest, fuss! Örülnék, ha egyszer kihagynák – mondta a rekorder a letsrun.com-nak.

Amiben viszont biztos vagyok, a világ sokkal jobb hely lenne, ha az emberek nem utálnák egymást fajuk, származásuk, illetve anyagi helyzetük miatt.

De nem csak ő tűnt ki az idei maratonon. Két nő alsóneműben futott, egy másik pedig gólyalábon nyomta le a távot.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!