the kept

2018.09.17. 22:30

Súlyos filmet kapott Angelina Jolie

Hamarosan egy 19. század végén játszódó bosszúthrillerben játszik főszerepet Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai filmsztár – számolt be hétfőn a The Hollywood Reporter.

US actress Angelina Jolie poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London on February 18, 2018. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Fotó: AFP

A történet 1897-ben, New York államban játszódik. Egy mindentől távol eső tanyán élő nő (Jolie) arra érkezik haza, hogy férjét és négy gyermekét meggyilkolták. A nőt is eltalálja egy golyó, de túléli a támadást egyik fiával együtt, aki elbújt.

Az asszony a 12 éves fiúval vág neki, hogy megtalálja a tetteseket, de a hóviharon át vezető kegyetlen utazás, ami egy tóparti városhoz vezet, olyan titkokat fed fel, amelyek az anya és fia kapcsolatát is próbára teszik.

A The Kept című film James Scott 2014-ben megjelent regénye nyomán készül, melynek jogait az Imperative Entertainment vásárolta meg. A forgatókönyvet Alice Birch írja, Jolie producerként is dolgozik a filmen.

Az Imperative Entertainmentnél készült A világ összes pénze című thriller is, a produkciós cég jelenleg a The Mule című krimin dolgozik, amelyet Clint Eastwood rendez, és amelyben a veterán színész-rendezőn kívül Bradley Cooper is játszik.

Jolie utoljára A tengernél című filmben szerepelt. Legközelebb 2020-ban, a Demóna 2-ben láthatja majd a közönség moziban. A színésznő most éppen a Come Away című filmben forgat. A Pán Péter és az Alice Csodaországban előzménytörténeteként emlegetett mesét Brenda Chapman rendezi.

Borítókép: AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!