most nagyon boldog

2018.10.17. 13:30

Eljegyezték Lady Gagát

Az énekesnő maga jelentette be a nagy hírt.

Singer/actress Lady Gaga attends the premiere of "A star is born" at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California on September 24, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Noha már korábban is rebesgették, hogy Gaga és párja, Christian Carino kapcsolata szintet léphet, a találgatásoknak most maga az énekesnő vetett véget.

Lady Gaga és Carino körülbelül egy éve alkotnak egy párt – írja az NME-re hivatkozva az Origo. Az énekesnő már több hónapja hatalmas gyémántgyűrűt visel, ezért már korábban is pletykáltak az eljegyzésükről, de azt most Lady Gaga hivatalosan is bejelentette.

Az ELLE Magazin 25. Annual Women in Hollywood Celebration nevű rendezvényén az énekesnő könnyeivel küszködve állt a pódiumra.

Köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta, majd hozzátette: „a vőlegényemnek Christiannek”.

Gagát egyébként korábban már Taylor Kinney is eljegyezte, akkor nagy volt a felhajtás, végül pedig szakítottak. Az énekesnő egyik közeli ismerőse szerint Gaga most nagyon boldog.

Borítókép: Lady Gaga a Csillag születik (A Star Is Born) című film premierjén idén szeptemberben Los Angelesben

VALERIE MACON / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!