fontos neki a hit

2018.10.17. 09:07

Budapestre látogat Chuck Norris

Az idén már 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a magyar fővárosba.

Actor Chuck Norris who stars in the television show "Walker Texas Ranger" and his wife arrive at the First International World Stunt Awards 20 May, 2001 in Santa Monica, CA. The International World Stunt Awards honors the finest stunt men and women in the world. AFP PHOTO Frederick M. Brown (Photo by FREDERIC BROWN / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Frederic Brown

A Bors sajtóértesüléseket idézve úgy tudja, a színész a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.

Norris alighanem azért fogadta el a baptisták meghívását, mert a családja baptista, és idősebb korára neki is fontos lett a hit – a lap szerint megtérése folyamatáról fog mesélni magyarországi előadásán is.

Az utóbbi évtizedben viccek ezrei születtek Chuck Norrisról, emlékezetes az, amikor esélyesként indult a budapesti Megyeri híd elnevezésére kiírt szavazáson, aminek eredményét aztán nem vették figyelembe.

Borítókép: Chuck Norris feleségével

Forrás: AFP/Frederic Brown

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!