a visszatérő

2020.09.20. 13:15

A volt angol válogatott szerint Bale felpörgeti a Tottenhamet

Danny Murphy úgy gondolja, Gareth Bale visszatérése óriási lökést ad a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának, az ellenfelekben pedig félelmet kelt majd a játékos jelenléte.

(FILES) In this file photo taken on May 19, 2013 Tottenham Hotspur's Welsh midfielder Gareth Bale celebrates scoring the winning goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Sunderland at White Hart Lane in north London. - Gareth Bale's agents are talking to Tottenham about a deal that would see the Real Madrid forward return to his former club. (Photo by IAN KINGTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Ian Kington

A 31 éves walesi támadó kölcsönvételét a Real Madridtól szombaton jelentette be az észak-londoni klub, amely 2013-ban akkor világcsúcsot jelentő 100,8 millió euróért adta el a királyi gárdának a szélsőt. Bale kisebb sérüléssel bajlódik, így várhatóan csak októbertől számíthat rá José Mourinho vezetőedző.

„Gareth Bale-ben benne van a ”wow„ faktor, amely csak nagyon kevés játékosban van meg a világon”

- írta a BBC-n megjelent cikkében Murphy, aki egy szezonon keresztül volt a Spurs futballistája.

„Amikor ezek a különleges labdarúgók játszanak, egy másfajta aura veszi őket körül és a jelenlétük mindenkire hatással van, még mielőtt egyáltalán belerúgnának a labdába”

- fogalmazott a 2013-ban visszavonult, 43 éves szakember.

„Bale nemcsak az új csapattársaira lesz pozitív hatással, és sugároz majd önbizalmat feléjük, hanem megváltoztatja az ellenfelek érzéseit is a Spursszel kapcsolatban” – tette hozzá Murphy.

Az ex-futballista arról is írt, hogy szerinte a walesi sztárnak nem kell bizonyítania a Tottenhamnél vagy a Premier League-ben, de biztosan bizonyítani akar majd a Real Madridnak, ahol jó ideje mellőzték.

Bale egy évre kölcsönbe érkezett vissza korábbi klubjához.

Borítókép: a Tottenhamben ilyen látványosan örült a góloknak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában