Bajnokok Ligája

2023.05.10. 10:59

Haaland apját kivezették a díszpáholyból Madridban (videó)

Erling Haaland apja úgy döntött, hogy feldobja az 1–1-re végződött Real Madrid–Manchester City Bajnokok Ligája-elődöntő hangulatát. Alf-Inge Haaland heccelte a madridi közönséget, majd félreérthetetlen mozdulattal bemutatott a hazai drukkereknek.

MW

Kevin De Bruyne, a Manchester City játékosa ünnepel, miután egyenlített a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én

Forrás: MTI/EPA/EFE

Fotó: Rodrigo Jiménez

A Real Madrid elképesztő sebességű kontratámadás végén szerzett vezetést a 36. percben a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben. Ám ez kevés volt az üdvösséghez, De Bruyne a 67. percben egyenlített, így 1–1-ről kezdődik majd a jövő heti visszavágó.

CARVAJAL, Dani
A madridi Dani Carvajal a pályaszélen fekszik ütközés miatt a labdarúgó-Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid–Manchester City-mérkőzése végén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én
Fotó: Juanjo Martin / Forrás: MTI/EPA/EFE

Alf-Inge Haaland lehet, hogy a kelleténél többet ivott, mindenesetre botrányosan viselkedett a mérkőzésen. A nagyobb balhé elkerülése végett Haaland papát kikísérték a díszpáholyból – írja a Magyar Nemzet.

Mindkét edző kedvezőnek találja a madridi eredményt

Carlo Ancelotti és Pep Guardiola szerint is kedvező eredmény született kedden este, a Real Madrid–Manchester City labdarúgó-Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, a spanyol fővárosban.

A címvédő hazaiak trénere, Carlo Ancelotti az 1–1-es döntetlennel végződött összecsapás után azt mondta: szerinte mindkét csapat úgy érzi, jó eredménnyel zárult a meccs.

Mi talán kicsit jobban játszottunk és jobban megérdemeltük volna a győzelmet, de ez egy olyan párharc, amely az utolsó percig kiegyenlített lesz

– fogalmazott az olasz tréner.

Ancelotti általában nyugodt az oldalvonal mellett, ezúttal azonban elvesztette a türelemét és a Manchester City egyenlítő gólja után hevesen reklamált a portugál bírónál, Artur Diasnál, aki ezt sárga lappal „jutalmazta”. A szakember szerint a találatot felvezető passzolgatást megelőzően a labda elhagyta a játékteret.

ANCELOTTI, Carlo; GUARDIOLA, Josep
Pep Guardiola, a Manchester City (b) és Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a labdarúgó-Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid–Manchester City-mérkőzése előtt a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én
Fotó: Manu Fernández / Forrás: MTI/AP

„A játékvezető zaklatott volt – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ancelotti. – Egy korábbi szituációban nem ítélt nekünk szögletet, azt sem látta. A gól előtt pedig egyértelműen kint volt a labda, a BeIN Sports felvételein jól látszik. Furcsa, hogy ő nem látta. Nekem adott sárga lapot, pedig nem is játszottam. A pályán lévők közül többen érdemeltek volna lapot. A bíró nem igazán figyelt.”

A keddi találkozó Guardiola szerint is nagyon kiegyenlített volt.

Ők akkor találtak be, amikor mi kicsit jobbak voltunk, mi pedig akkor egyenlítettünk, amikor ők játszottak jobban. Minden Manchesterben dől majd el

– mondta.

A párharc visszavágóját jövő szerdán rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában