Tenisz

2022.06.14. 14:45

Serena Williams „randevút” ígér

A 40 éves klasszis szabadkártyát kapott a június 27-én kezdődő wimbledoni bajnokságra.

Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszsztárja szabadkártyát kapott a június 27-én kezdődő wimbledoni bajnokságra.

A 40 éves klasszis előbb kedden az Instagramon egy képet posztolt rövid bejegyzéssel. A fotón füves területen két lábfeje látható, amelyeken fehér teniszcipő van. A szövegben az ő monogramja (SW), valamint a londoni helyszín irányítószáma (SW19) szerepel, azzal kiegészítve, hogy ez egy  „randevú” és találkoznak majd.

Aztán később a szervezők bejelentették: szabadkártyát kapott Williams, aki térdproblémák miatt nem játszott tétmeccset azóta, hogy tavaly júliusban egy rossz mozdulat után feladta wimbledoni első fordulós találkozóját. A világranglista korábbi vezetője már nem is szerepel a rangsorban.

Legutóbbi GS-trófeáját a 2017-es Australian Openen gyűjtötte be, azóta négy Grand Slam-tornadöntőben szerepelt, de mindannyiszor kikapott, így nem érte utol a női örökrangsort 24 serleggel vezető ausztrál Margaret Courtot.

Borítóképünkön Serena Williams. Fotó: MTI/EPA/Caroline Blumberg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában